Betaalinformatie

TARIEVEN

Voor alle informatie over de door ons gehanteerde tarieven in 2016, kunt u contact met ons opnemen.

 

DE REKENING

Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Famed. De nota van de behandeling en/of zorgmiddelen ontvangt u dan ook van dit bedrijf. In sommige gevallen wordt uw nota – indien mogelijk en gewenst – eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed. Op uw nota staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

 

DIGITALE FACTURATIE VIA WWW.NOTAVANFAMED.NL

Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op nota van Famed voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Dien hier ook direct uw nota in bij uw zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Famed de eerstvolgende betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven.

 

OP TIJD BETALEN

Vergeet niet uw nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Famed hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Vraag een betalingsregeling aan via notavanfamed.nl of bel het Contact Center van Famed 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten).

 

HEEFT U NOG VRAGEN?

Voor vragen over uw nota kunt u veel informatie terugvinden op notavanfamed.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met het Famed Contact Center via 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Wilt u een nieuw origineel van uw nota ontvangen? Bel dan 0900-0882 (€ 1,- per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Zij zijn iedere werkdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

 

PRIVACY

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken. Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Famed ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Famed kunt u vinden op notavanfamed.nl.